Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen stichting! Iedereen die een paar uurtjes over heeft is van harte welkom om te komen helpen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit tuinwerk, kinderen begeleiden en het runnen van de pluktuin als we geopend zijn. Superleuk werk, maar we kunnen het niet allemaal alleen. Bij gebleken geschiktheid kunnen we je na twee maanden een vrijwilligerscontract en dito vergoeding aanbieden. Uiteraard worden reiskosten vergoed. Hierover ben je niet belastingplichtig, dus een evt. uitkering komt niet in gevaar.

Interesse? Neem contact op met ons bestuurslid vrijwilligers: Martine Baalman: 0611834051.

foto5
foto 6

Vrijwilligers kunnen, afhankelijk van de werkzaamheden die ze willen doen, bijna elke dag terecht. Uiteraard is de hulp voor het managen van de pluktuin gekoppeld aan de openingstijden van de pluktuin. En hulp bij de begeleiding van de kinderen kan natuurlijk alleen als de kinderen er zijn (VOG noodzakelijk).

We vinden het het fijnst als je een dagdeel zou kunnen komen (van 9.00-12.00 uur of van 13.00-16.00 uur).

Hulp bij tuinwerk en de snijheesters is welkom van maandag t/m zaterdag. We beginnen om 9:00 uur en zijn klaar om 16:00 uur. Op donderdagochtend werken we met een groepje vrijwilligers in de bloemenpluktuin van 9:00 uur tot 12:00 uur. We onderhouden de pluktuin en denken na over de beplanting. En eigenlijk is het altijd heel erg gezellig!

Vacature:

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar hulp voor het ontvangen en bedienen van bezoekers van onze pluktuin. We vinden het fijn als je verkoopkwaliteiten hebt, goed kunt communiceren en aan de bezoekers het doel van onze stichting kunt uitleggen. Je bent betrouwbaar, altijd op tijd en hebt hart voor de zaak. Enthousiasme uitstralen is een must. Vanaf 15 jaar.

Meer weten?

06-47589979 (alleen app)