De pluktuin gaat open op 6 mei!

Plukkers klaar? Plukken maar!

Plukhoek Mookhoek gaat weer open voor publiek. Plukhoek Mookhoek heeft er weer alles aan gedaan om het nieuwe seizoen zo bloemrijk mogelijk te beginnen; met een veld vol ranonkels, en pioenen die op springen staan, trappen ze het seizoen af. Je kunt er je eigen eieren rapen bij de kipjes en er is een modderkeuken voor de kids, waar ze lekker kunnen kliederen met zand en water.

Stichting Plukhoek Mookhoek is een ietwat verborgen bloemen-, en fruitpluktuin in Mookhoek, aan de Strijensdijk 14 . Als je in deze sprookjesachtige omgeving komt plukken steun je daarmee de stichting die zich inzet voor NATUUR jz (natuur jeugdzorg).Rijd over het bruggetje en  de bordjes wijzen je naar de ingang van de pluktuin.

Ze beginnen voorzichtig met de pluk van voorjaarsbloemen en de verkoop van onbespoten planten en dahlia’s die ze zelf gekweekt hebben. Later in het seizoen pluk je de frambozen, misschien kersen (als de vogels iets laten hangen), heel veel bramen en peren natuurlijk. In het weekend, bij droog weer, is er het gebakkie van de dag. Je kunt er een goeie bak koffie en (zelfpluk) thee drinken. Tijdens het openingsweekend op vrijdag en zaterdag, krijgen alle moeders gratis koffie/(zelfpluk)thee!

Ook tijdens het openingsweekend: de MOEDERDAG workshops, boeken kan op de site: https://www.plukhoekmookhoek.nl/flowerworkshops/

Er is genoeg te plukken, een standaardboeket kost €7,75. Een kinderboeket kost €2,50. Geen prijsverhogingen!

Open op vrijdag, zaterdag en woensdag van 13:00 uur-17:00 uur.

App: 06-47589979.

.