Flowerworkshops

HET WORKSHOPPROGRAMMA 2021

Alle workshops zijn te boeken via onze webshop.

Als je zelf een groepje van minimaal 7 personen hebt kun je altijd een eigen workshop organiseren. Dat kan op de meeste avonden om 19:00 uur. Of op vrijdagmiddag (13:00 uur of 15:00 uur) We hebben de gezelligste vrijgezellenfeestjes, zussendagen, jubilea,etc. al in de tuin gehad. Alle workshops worden gegeven in de privékas of buiten. Dat is pas origineel en coronaproof!

 

Stuur een appje voor meer info: 06 47589979 (Claudia).

VERWEN-JE-MOEDER-WORKSHOP.

Een workshop voor jou en je moeder voor 1 prijs. Doe jezelf ook eens een formidabel cadeau. Gezellig samen een prachtig lente-boeket maken op perenhout. Eindelijk weer eens lekker naar buiten en iets leuks doen.

VERWEN-JE-MOEDER!

Die zag ze niet aankomen! Na een verrukkelijk zelfgemaakt gebakje van boer Peter met heerlijke koffie/zelfplukthee, gaan jullie de tuin in om een lekker los voorjaarsboeket te plukken in onze sfeervolle bloementuin.

Tijdens de workshop wordt jullie geleerd hoe je dit boeket op sprookjesachtig perenhout vormgeeft. Afstand houden is geen enkel probleem op het ruim opgezette terras. De sfeer is zeer ontspannen en het doel is dat iedereen met een waanzinnig boeket naar huis toe gaat. En passant steunen jullie ook nog onze stichting. Win-win-win. Wat een origineel idee voor je lieve mamsie!

Tijd: vrijdag 7 mei, van 19:00/20:00 uur.

Parkeren: op ons eigen terrein.

Betalen is voor twee personen aanmelden.

Andere workshops volgen zodra inhoud/tijdstip bekend is.

Hou deze site/de nieuwsbrief in de gaten.

image00093
kerst2020

Meer weten?

06-47589979 (alleen app)