Workshops

WORKSHOPS.

Wil jij met je groepje (v.a. minimaal 7 personen) een privé workshop op ons gezellige terras / in de kas? Dat kan! Leuk als vriendinnen/zussen-avond, of als bedrijfsuitje (i.c.m. een rondleiding over ons perceel bijvoorbeeld). Info: 06-47589979 (alleen app).

MOCHT DE WORKSHOP DOOR NIEUWE CORONAMAATREGELEN NIET DOOR KUNNEN GAAN, BETALEN WIJ HET VOLLEDIGE BEDRAG TERUG. 

 

THUIS- WINTERWORKSHOP: HOEPEL van GROEN.

Op 12-12 om 14:00 uur.

Hét moment om gezellig samen te zijn voordat de kerstverplichtingen roepen. Lekker in de stemming komen met deze kersthoepel. De diverse groenmaterialen drogen mooi in en zullen tot de jaarwisseling zeker goed blijven. Heerlijk aan de slag met deze niet moeilijke, wel sfeervolle kersthoepel. Zowel liggend als hangend zeer decoratief!

VERKRIJGBAAR ALS THUIS WORKSHOPPAKKET: https://www.plukhoekmookhoek.nl/product/thuis-winterworkshop-pakket-hoepel-van-groen/

 

WINTERWORKSHOP : OP PERENHOUT.

Alle ingrediënten voor een klassiek winterstuk met een knipoog zijn aanwezig; gewaxte peertjes, hulst, eucalyptus, mos, dennenappels en wintergroen.

Kom ook in de stemming en ga voor dit sfeervolle maar niet moeilijke stuk. Gezellig bijkletsen en toch creatief bezig zijn met de duurzame materialen uit onze boomgaard.

VERKRIJGBAAR ALS THUISWORKSHOPPAKKET:https://www.plukhoekmookhoek.nl/product/winterworkshoppakket-voor-thuis-op-perenhout/

 

THUISWORKSHOPPAKKET: DE FESTOEN

Voor wie het niet kent: een festoen is een ophangboeket dat erg mooi indroogt en dat je op z’n kop aan bijv. je voordeur kunt hangen. Mijn festoen van vorig jaar is tot in maart mooi gebleven (ja idd het werd ook nog écht winter!), en zo is het altijd een warm welkom. Het zag er gewoonweg kalig uit toen ik hem weggehaald had. Omdat wij alle materialen zelf kweken kunnen we deze fantastische workshop relatief goedkoop aanbieden. Bovendien steun je, door aan deze workshop deel te nemen, onze stichting. Dat is pas kerst!

Klik hier om te bestellen: https://www.plukhoekmookhoek.nl/product/thuispakket-festoen/

 

COMBINATIEDAG ENTEN/SNOEIEN

Data: 

19-2-22 van 10:30 uur-16:00 uur.

26-2-22 van 10:30 uur-16:00 uur.

Op deze dag kun je je hart ophalen als je om fruitbomen geeft. In de ochtend hebben we een uitgebreide workshop fruitbomen enten (waarna je met 4 zelf-geënte fruitboompjes naar huis gaat). Na een fijne boerenlunch ga je dan aan de slag in de boomgaard nadat je geleerd hebt hoe je je eigen fruitbomen moet snoeien.

https://www.plukhoekmookhoek.nl/product/combinatie-dag-workshops-enten-snoeien-19-2-22/

https://www.plukhoekmookhoek.nl/product/combinatie-dag-workshops-enten-snoeien-26-2-22/

 

 

Hou de nieuwsbrief in de gaten

 

Meer weten?

Neem contact op