Onze ecologische bloemen voor een natuurlijke uitvaart.

Natuurbegraafplaats Zomerlanden regelt een duurzame uitvaart

mét onze bloemen!
Wat waren we gevleid toen we gevraagd werden door Philia Uitvaartbegeleiding om ecologische bloemen te leveren voor de grafstukken bij Natuurbegraafplaats Zomerlanden. Samen met bloembinderij Frank zorgen we voor gepaste arrangementen.

“Ieder mens is uniek en leeft zijn leven op een eigen manier. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om ook het laatste afscheid naar eigen wens te vervullen. We krijgen regelmatig vragen over natuurbegraven en een duurzame, moderne uitvaart. We laten u graag zien, horen en voelen wat er allemaal mogelijk is.

Samen met uitvaartbegeleider Peggy de With (Philia Uitvaartbegeleiding) organiseren we op zaterdag 11 juni een duurzame uitvaart in scène op Zomerlanden. Een interactieve, nagebootste uitvaart waarin we u meenemen langs alle facetten van een échte uitvaart. Van de aankomst op Zomerlanden, een ‘ceremonie’ met sprekers en een demonstratie begraven. Een informele, interactieve middag waarin u inspiratie op doet en al uw vragen kunt stellen over het laatste afscheid”.

Lees meer.