NOG NIET OPEN, wél een drive tru!

De pluktuin moet dicht blijven!

We zouden morgen opengaan, maaaaaaar,….

Zojuist zijn wij door de gemeente gebeld met de mededeling dat wij morgen niet open mogen i.v.m. Covid19 maatregelen.
Wij kunnen het zelf nauwelijks geloven; dit komt als een donderslag bij heldere hemel. We hadden alles helemaal op orde om jullie veilig te kunnen ontvangen. Een ruim nieuw terras, een perfecte kas, een geweldig team met nieuwe vrijwilligers om iedereen maar snel van dienst kunnen zijn, we hebben er écht alles aan gedaan!

Bovendien hadden we juist een aantal bloemen mooi in de bloei getrokken (door winter en sneeuw heen) zodat er voldoende te plukken valt. Een vreselijke tegenslag, en met pijn in ons hart moeten we jullie dus helaas gigantisch teleurstellen.

We weten nog niet wanneer we wel open mogen (dat heeft te maken met de versoepelingen die ze nu aan het uitstellen zijn).

Als kleine compensatie organiseren we voor zaterdag een drive-tru, zo kunnen we toch onze prachtige bloemen aan de vrouw brengen. Dus als je nog mooie ranonkels voor Moederdag wilt,..is dit je kans! we hebben best veel, maar op=op.

Drive-tru op zaterdag 8 mei 12:00-16:00 uur

Aankomende zaterdag zullen onze vrijwilligers alle ranonkels plukken die we speciaal voor Moederdag hadden opgekweekt.
Verder zullen er plantjes die we zelf gestekt hebben uit de pluktuin te koop zijn. Denk aan kruiden en natuurlijk veel bloempjes. De moeite waard om even langs te rijden!