Geef je klas op voor een gratis moestuin/natuurbelevingsles!

Eén klas van alle basisscholen uit de Hoeksche Waard mag gratis deelnemen aan een moestuin / natuurbelevingsles bij Plukhoek Mookhoek! Dit wordt door de gemeente vergoed in het kader van het 'preventie-akkoord', gezond eten en bewegen. Maar er is meer. Via Jongleren en Eten kun je nl. een subsidie aanvragen van €2000,-! Samen met de les van de gemeente zou je daarvoor wel 7 keer met een klas naar onze educatieve natuur locatie kunnen komen. Uiteraard kun je met de school beslissen hoe je dit invult. De subsidie kan worden aangevraagd van 7 maart tot 19 april (en kan besteed worden vanaf september (oogsttijd!)), dus schrijf het in hoofdletters in je agenda. https://www.jonglereneten.nl/stimuleringsbijdrage-lekker-naar-buiten

Het programma wordt op maat samengesteld en gegeven door een ervaren leerkracht. De lessen kunnen van maart t/m oktober 2022 geboekt worden van woensdag t/m vrijdag.

Boeken kan middels een Whatsapp bericht, afstemmen kan dan ook gelijk. Er kan maar één klas tegelijk komen, dus boek z.s.m. de dag die jullie het beste past. Appen kan naar Claudia van de Plukhoek (06-47589979).
Wie zaait zal oogsten, én proeven!

Deze lessen worden mede mogelijk gemaakt door het preventie-akkoord Hoeksche Waard, het JOGG en Samergo.