kuikens

ALTIJD IN ONTWIKKELING.

Net als de natuur kent ook Plukhoek Mookhoek een ongekende dynamiek. Bezoekers die een tijdje niet geweest zijn kijken hun ogen uit door de vele veranderingen die ze zien. Die expansiedrift komt voort uit onze 'Begeisterung'. Geestdrift die gevoed wordt door de succeservaringen van onze deelnemers aan de Buitenschool. Als we 's avonds de verhalen delen van de dag, de foto's bekijken van de avonturen die we met 'onze kinderen' hebben meegemaakt, als we zien dat ze het goed hebben gehad, iets geleerd hebben, zich verwonderd hebben, dan krijgen we daar massa's energie van om nieuwe plannen te maken. Kinderen die weer kunnen groeien, dat is onze basis.

Aan de ene kant zorgen we voor bijscholing van onszelf, gaan we bij collega-bedrijven op bezoek en behalen we de benodigde registraties en papieren. We bedenken nieuwe activiteiten voor de pluktuin/boomgaard zoals 'raap je eigen eieren' of 'kom spelen in de modderkeuken', en verzinnen de creatiefste workshops om zo nieuwe projecten mogelijk te maken. Het publiek van de pluktuin wordt zoveel mogelijk in de watten gelegd, zodat het ons altijd weer weet te vinden. Inmiddels kunnen we rekenen op een voortdurende stroom van enthousiaste bezoekers!

Uiteraard kunnen we alle hulp gebruiken. Financiële ondersteuning in de vorm van een donatie of sponsoring kan heel interessant zijn voor bedrijven. Maar ook samenwerking, spullen, en vrijwilligerswerk ontvangen wij met open armen. We hebben inmiddels een breed publiek aan volgers opgebouwd dat ons een hoge gunfactor toekent door de sociale insteek. Zo kunnen we andere bedrijven deel laten zijn van een postieve flow op social media of in andere publicaties. Duurzaam ondernemen in optima forma!

 

peet en ik